BURSA / MUDANYA - Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda Yeşilay Kulübünün daveti üzerine her yıl olduğu gibi bu yıl da LÖSEV stand açıp bilgilendirme toplantısı yapmıştır. Öğrencilerimiz gereken ilgiyi göstermişlerdir. Herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Yeşilay Kulübü etkinliğinde yer alan, Akciğer Kanseri ve Sebepleri konulu sunum İlçe Saglik Müdürlüğü doktoru tarafından yapilmiş, öğrencilerimiz konu ile ilgili bilgilendirilmiştir

Nis

Okulumuzda yesilay kulübü tarafından düzenlenen ergenlik caginda diyabet konulu sunum ilçe sağlık müdürlüğü personeli tarafından yapılmış ve konu ile ilgili öğrencilerimiz bilgilendirilmistir

Mrt

Okulumuzun sanat spor ve sosyal alanlarında ilçe il ve Türkiye genelinde başarı sağlayan öğrencilerimize Mudanyada  yemek organizasyonu yaptık, öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.