BURSA / MUDANYA - Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi

Hacı Yusuf DURSUN - OKUL MÜDÜRÜ

1975´te  Bitlis´te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mutki YİBO’ da,  lise öğrenimini Bursa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nde, yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümü’nde tamamladı. “Eğitim Yönetimi” alanında Okan Üniversitesi´nde yüksek lisans yaptı. İlk öğretmenlik görevini Kırklareli Vize İlçesi’nde yaptı. Kırklareli´nden sonra Bursa´ya atandı. Bursa´da Osmangazi Ticaret Lisesi’nde bir süre çalıştıktan sonra, Bursa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı.  Üç yıl çalıştıktan sonra 2012 yılında Nilüfer Havva Aslanoba Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin eğitim ve öğretime kazandırılmasına öncülük ederek kurucu müdürlük görevini üstlendi. 2013-2022 yılları arasında Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürlüğü görevini yürüttü. Evli ve bir kız, iki erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.  Hâlen  okulumuz Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi’nde  okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

Aldığı ödüller:

1-      TEŞEKKÜR BELGESİ (Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

2-      TEŞEKKÜR BELGESİ (Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

3-      BAŞARI BELGESİ  ( Nilüfer Kaymakamlığı)

4-      BAŞARI BELGESİ  (Bursa Valiliği)

5-      BAŞARI BELGESİ  (Bursa Valiliği)

BAŞARI BELGESİ  ( Mudanya Kaymakamlığı)

BAŞARI BELGESİ   (Milli Eğitim Bakanlığı)

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ (Osmangazi Kaymakamlığı)

MAAŞ ÖDÜLÜ   (Milli Eğitim Müdüriüğü)