BURSA / MUDANYA - Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi

BURSA İL MEM ERASMUS+ KONSORSİYUMU 2023 OKUL EĞİTİMİ KAPSAMINDA AVRUPA’YA GİDİYORUZ

Okulumuz Bursa İl Mem 2023 Erasmus+ Konsorsiyumuna kabul edilen projesi kapsamında 4 öğrenci 2 öğretmenle bir hafta süreyle Avrupa’ya okul eğitimine gidecektir.

Öğrenci grup hareketliliği için seçim sürecimiz başlatmıştır. Hareketliliğe 2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz 9. 10. ve 11. sınıflarında kayıtlı olan tüm öğrencilerimiz başvuru yapabilir. Başvuran öğrencilerimiz, öncelikle Google formdan hazırladığımız ön başvuru anketini dolduracak sonra da yabancı dil (İngilizce) seviye tespit sınavına alınacaklardır. Öğrencilerimizin akademik, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılım ve başarı durumlarına göre de değerlendirilmeleri sonucunda öğrencilerimiz Erasmus+ Proje Komisyonu tarafından mülakata alınacak, oluşacak sıralama ile hareketliliğe katılacak öğrenci seçim sürecimiz 14 Şubat 2024 tarihinde tamamlanacaktır.

Ön başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız:  https://forms.gle/rdB8ZAffu8SEZ5NQ7

Son başvuru tarihi : 05.01.2024

Detaylı bilgi için Erasmus Proje Koordinatörü öğretmenlerimiz M. Ali KAYIKÇI VE M. Alper KARAASLAN ile iletişime geçebilirsiniz.

Yayın: 30.12.2023 - Güncelleme: 30.12.2023 11:17 - Görüntülenme: 168